LA TALLA NO ÉS LA CORRECTA, VULL CANVIAR-HO, COM HO FEM?

En el cas que no hages triat la talla correctament, no et preocupes, es faria un canvi de talla sense problemes. Hauràs de comunicar-nos-ho a [email protected] o al telèfon 96.152.68.82, i començarem a gestionar el canvi. Temem dos opcions:

1. Hauràs d'anar a la teua oficina de correus més pròxima i manar el paquet a la nostra atenció:

Prínceps i Princeses
C/Trafalgar, 2bajo
46930, Quart de Poblet, València.

Nosaltres gestionarem la incidència, i et manarem la nova talla sense cost per a tu. El paquet haurà de manar-se sempre certificat en esta opció per a evitar problemes en el transport. Si haguera que fer l'enviament una tercera vegada, si que tindria un càrrec per ser la tercera arreplega. El termini per a fer canvis són 30 dies.

2. També podem manar al nostre transportista habitual a arreplegar la comanda. En este cas ira a ports a pagar a destinació, i el client es faria càrrec del pagament de l'enviament, i la volta del paquet amb la talla nova ja seriosa gratis per al client.

En el cas que no haguera existències de la talla desitjada, s'abonarà l'import pagat pel dit producte, i es farà de les mateixes maneres de les dos detallades en el punt anterior.

 

VULL TORNAR LA MEUA COMANDA, QUE FAIG?

Si vols tornar la comanda, tens un termini de 10 dies des de la recepció de l'article. Faríem el mateix que si fóra un canvi, i Prínceps i Princeses, li faria la devolució dels diners bé en el compte de client per a gastar en una altra compra o bé a un compte corrent que serà proporcionada pel client.