Com Comprar?

Per a poder comprar en la nostra botiga online, la primera cosa que és necessari és registrar-se. en la part superior de la pagina tens l'opció "Registrar-se" en la que, després d'omplir un formulari amb les teues dades bàsiques, podràs accedir a un panell de control des del que podràs fer un carret de la compra personalitzat en cada moment, podràs veure l'estat de les teues comandes i molta informació que et serà de gran utilitat.

Quan hages triat els articles que desitges adquirir, pots accedir al teu carro de la compra i completar la comanda.

El preu inclou gastos de va enviar?

Manem els paquets per mitjà d'agència de transport, que evidentment ens factura, per això hem de cobrar els ports, però si la comanda supera els 60 euros, premia-vos la teua confiança i ens fem càrrec d'ells.  Per a comandes inferiors, es cobrara gastos.

Modes de pagament

Et donem estes opcions:

-Targeta de crèdit o dèbit.

-Paypal

-Transferència o ingrés bancari.

-Arreplegada en botiga. Si estes prop de nosaltres, et guardem la compra durant 48 hores i pots arreplegar-la en la nostra botiga física.

Termini d'entrega.

El termini d'entrega s'entén una vegada fet el pagament de la comanda, segons el mètode triat d'enviament variarà el temps. La manera habitual és per mitjà d'agència de transport, de tal manera, procedirem al va enviar per mitjà de transport en el termini de 24/48 hores hàbils a partir de la data de recepció de la comanda i entre 7 i 15 dies hàbils quan hàgem de sol·licitar l'article a fàbrica.

Que garanties oferixen?

Garantia de transport: Tots els nostres enviaments viatgen coberts per un segur del 100% del valor de la mercaderia. Recorde que disposa de 24 hores per a efectuar la reclamació si el seu comanda ha patit danys originats pel transport. Si té qualsevol altre dubte no dubte a enviar-nos un correu electrònic a [email protected]

Garantia del Producte: La garantia només cobrix defectes produïts per la fabricació.
Per a disfrutar de la garantia dels productes, necessita la factura de compra.

No s'admetran reclamacions passades 24 hores de la recepció de la mercaderia, excepte aquelles derivades d'errors de fabricació

LA TALLA NO ÉS LA CORRECTA, VULL CANVIAR-HO, COM HO FEM?

En el cas que no hages triat la talla correctament, no et preocupes, es faria un canvi de talla sense problemes. Hauràs de comunicar-nos-ho a [email protected] o al telèfon 96.152.68.82, i començarem a gestionar el canvi. Temem dos opcions:

1. Hauràs d'anar a la teua oficina de correus més pròxima i manar el paquet a la nostra atenció:

Prínceps i Princeses
C/Trafalgar, 2bajo
46930, Quart de Poblet, València.

Nosaltres gestionarem la incidència, i et manarem la nova talla sense cost per a tu. El paquet haurà de manar-se sempre certificat en esta opció per a evitar problemes en el transport. Si haguera que fer l'enviament una tercera vegada, si que tindria un càrrec per ser la tercera arreplega. El termini per a fer canvis són 30 dies.

2. També podem manar al nostre transportista habitual a arreplegar la comanda. En este cas ira a ports a pagar a destinació, i el client es faria càrrec del pagament de l'enviament, i la volta del paquet amb la talla nova ja seriosa gratis per al client.

En el cas que no haguera existències de la talla desitjada, s'abonarà l'import pagat pel dit producte, i es farà de les mateixes maneres de les dos detallades en el punt anterior.

 

QUELCOM DE NOSALTRES NO LI AGRADA? PER FAVOR, FAÇA'NS-HO SABER.

Intentem fer les coses el millor possible, però és probable que errem en qualsevol punt, en eixe cas, ens agradaria conéixer la teua opinió per a poder millorar i solucionar qualsevol incidència, tant teua com de futurs clients. Per això et preguem que davant de qualsevol eventualitat no dubtes a enviar-nos la teua queixa a través del formulari de contacte o manant-nos un adreça electrònica a [email protected], estarem encantats d'atendre't i donar-te la millor solució al teu prec.

 

Formes d'enviament i terminis d'entrega

Prínceps i Princeses només entrega comandes a Espanya Península i Balears. El termini d'entrega és diferent per a cada article, pot ser en un estàndard de 24/48 hores, que és quan l'articule es troba en estoc, o pot ser en uns quants dies, sempre especificat en cada producte, si l'articule cal fabricar-ho o es ven baixa comanda. .

Si haguera algun canvi en el termini d'entrega, avisarem al client del nou termini d'entrega, reservant-se el client el dret a realitzar canvis o anul·lar la comanda, el qual cas es faria l'abonament immediat de l'import.

El càlcul dels gastos d'enviament es produïx de manera dinàmica en funció dels productes que tinga en la seua cistella d'anar a comprar.

El paquet serà enviat a la direcció indicada, posant gran insistència a facilitar sempre un numere de telèfon perquè l'empresa de transport puga posar-se en contacte amb el client davant de qualsevol irregularitat, i fer-ho tot més senzill. En el cas que l'empresa de transport no trobe a ningú en el domicili indicat, es deixarà un avís amb un numere de telèfon per a poder posar-se en contacte amb l'agència i fer un altre de nou enviament. L'agència, guardarà el paquet en les seues instal·lacions més pròximes durant un termini de 10/15 dies, sense en eixe període de temps el client no ho ha retirat, el paquet tornarà a les nostres instal·lacions i el client perdrà tots els drets del mateix.

En el moment de l'eixida del paquet, se li informara el client per mitjà de correu electrònic del seu número d'enviament i se li donarà un codi de seguiment per a poder seguir de manera remota l'estat de l'enviament. Si no rep la seua compra en el temps estimat haurà de posar-se en contacte amb nosaltres en [email protected] o al telèfon 96.152.68.82. Des del moment en què tinguem la seua notificació realitzarem les gestions oportunes per a esbrinar per què no ho ha rebut en el temps acordat.

Devolucions

En el cas que s'haguera rebut algun article en mal estat, haurà de posar-se en contacte amb nosaltres per mitjà d'[email protected] detallant la incidència, o per mitjà del telèfon 96.152.68.82.

En eixe cas manarem un missatger a sa casa a arreplegar el paquet, per descomptat sense càrrec per a vosté, i l'articule serà immediatament reposat per un altre exactament igual, si hi ha estoc, i si no és així vosté podrà triar entre esperar a tindre la disponibilitat o anul·lar la comanda. Per a tot això, vosté té un termini de 15 dies després de rebut la comanda i sempre que mantinga en òptim estat el seu embalatge.

Si les raons de devolució són alienes a nosaltres, és a dir, si la mercaderia es troba en perfecte estat però a pesar d'això vol tornar-la, haurà de manar el producte en el seu embalatge original i en perfecte estat. Els gastos ocasionats de la devolució, NO seran sufragats per Prínceps i Princeses, sinó que haurà de fer vosté l'enviament.

Si el client desitja realitzar la devolució, Prínceps i Princeses li farà la devolució de la comanda, devent el client assumir el port de volta ( 5 €), pel que se li restarà a la quantitat abonada el client pel producte en el seu comanda (no inclosos els ports d'anada si ho haguera).