Formes d'enviament i terminis d'entrega

 

Prínceps i Princeses només entrega comandes a Espanya Península i Balears. El termini d'entrega és diferent per a cada article, pot ser en un estàndard de 24/48 hores, que és quan l'articule es troba en estoc, o pot ser en uns quants dies, sempre especificat en cada producte, si l'articule cal fabricar-ho o es ven baixa comanda. .

 

Si haguera algun canvi en el termini d'entrega, avisarem al client del nou termini d'entrega, reservant-se el client el dret a realitzar canvis o anul·lar la comanda, el qual cas es faria l'abonament immediat de l'import.

 

El càlcul dels gastos d'enviament es produïx de manera dinàmica en funció dels productes que tinga en la seua cistella d'anar a comprar.

 

El paquet serà enviat a la direcció indicada, posant gran insistència a facilitar sempre un numere de telèfon perquè l'empresa de transport puga posar-se en contacte amb el client davant de qualsevol irregularitat, i fer-ho tot més senzill. En el cas que l'empresa de transport no trobe a ningú en el domicili indicat, es deixarà un avís amb un numere de telèfon per a poder posar-se en contacte amb l'agència i fer un altre de nou enviament. L'agència, guardarà el paquet en les seues instal·lacions més pròximes durant un termini de 10/15 dies, sense en eixe període de temps el client no ho ha retirat, el paquet tornarà a les nostres instal·lacions i el client perdrà tots els drets del mateix.

 

En el moment de l'eixida del paquet, se li informara el client per mitjà de correu electrònic del seu número d'enviament i se li donarà un codi de seguiment per a poder seguir de manera remota l'estat de l'enviament. Si no rep la seua compra en el temps estimat haurà de posar-se en contacte amb nosaltres en [email protected] o al telèfon 96.152.68.82. Des del moment en què tinguem la seua notificació realitzarem les gestions oportunes per a esbrinar per què no ho ha rebut en el temps acordat.

 

Devolucions

 

En el cas que s'haguera rebut algun article en mal estat, haurà de posar-se en contacte amb nosaltres per mitjà d'[email protected] detallant la incidència, o per mitjà del telèfon 96.152.68.82.

 

En eixe cas manarem un missatger a sa casa a arreplegar el paquet, per descomptat sense càrrec per a vosté, i l'articule serà immediatament reposat per un altre exactament igual, si hi ha estoc, i si no és així vosté podrà triar entre esperar a tindre la disponibilitat o anul·lar la comanda. Per a tot això, vosté té un termini de 15 dies després de rebut la comanda i sempre que mantinga en òptim estat el seu embalatge.

 

Si les raons de devolució són alienes a nosaltres, és a dir, si la mercaderia es troba en perfecte estat però a pesar d'això vol tornar-la, haurà de manar el producte en el seu embalatge original i en perfecte estat. Els gastos ocasionats de la devolució, NO seran sufragats per Prínceps i Princeses, sinó que haurà de fer vosté l'enviament.

 

QUELCOM DE NOSALTRES NO T'AGRADA? PER FAVOR, FES-NOS-HO SABER.

Intentem fer les coses el millor possible, però és probable que errem en qualsevol punt, en eixe cas, ens agradaria conéixer la teua opinió per a poder millorar i solucionar qualsevol incidència, tant teua com de futurs clients. Per això et preguem que davant de qualsevol eventualitat no dubtes a enviar-nos la teua queixa a través del formulari de contacte o manant-nos un adreça electrònica a [email protected], estarem encantats d'atendre't i donar-te la millor solució al teu prec.